Skip to main content
Altijd genoeg warm water

Boerderijboiler

Boerderij en zonneboiler kopen met subsidie? Beter Duurzaam heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, leveren en monteren van boerderij en zonneboiler installaties.

Laat het geld niet 'liggen'

Te weinig capaciteit

Speciaal voor de boerderijen hebben wij de zogenaamde "boerderijboilers" in ons assortiment. Dit neemt een aantal problemen weg, die hieronder zijn beschreven.

Image ALT Tag

Weinig watercapaciteit

Zonder een boerderijboiler kan de beschikbaarheid van warm water beperkt zijn. Dit kan problematisch zijn voor taken zoals reiniging van gereedschap, sanitair gebruik of andere activiteiten waar warm water vereist is.

Image ALT Tag

Minder efficiënte reiniging

Boerderijboilers worden vaak gebruikt voor het reinigen van apparatuur, stallen en andere boerderijgerelateerde activiteiten. Het ontbreken van een boiler kan het schoonmaken minder efficiënt maken, wat de hygiëne en het onderhoud op de boerderij kan beïnvloeden.

Image ALT Tag

Je kan een hoop besparen

Moderne boerderijboilers zijn vaak ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie. Het ontbreken van een dergelijk systeem kan resulteren in hogere energiekosten en een minder duurzame energievoorziening.

Dé oplossing voor op het erf

Zuinig op het milieu en je portomenee

Moderne boerderijboilers zijn vaak ontwikkeld met aandacht voor energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere energiekosten en een duurzamere energievoorziening. Dit is voordelig voor zowel de operationele kosten als het milieu op de lange termijn.

Boek een afspraak op locatie
Image ALT Tag

Capaciteit en efficiëntie

Boerderijboilers zijn ontworpen met een grotere capaciteit om te voldoen aan de specifieke behoeften van een boerderij, vooral tijdens piekmomenten zoals bij het spoelen en reinigen van melktanks. Ze bieden efficiëntere verwarming en een constante toevoer van warm water.

Image ALT Tag

Hygiëne en reiniging

Boerderijboilers zijn essentieel voor taken die grondige reiniging vereisen, zoals het reinigen van stallen, gereedschap en melkapparatuur. De hoge watertemperaturen die door deze boilers worden geleverd, helpen bij het effectief doden van bacteriën, wat essentieel is voor de hygiëne op de boerderij.

Image ALT Tag

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

Boerderijboilers zijn ontworpen om te voldoen aan de variërende warmwaterbehoeften op een boerderij. Ze bieden flexibiliteit en kunnen zich aanpassen aan piek- en daluren, waardoor ze geschikt zijn voor de dynamische werkomgeving van een boerderij.

Hulp bij een grote investering

Omdat je als boer al genoeg hebt moeten verduurzamen, willen we je graag van a-z helpen. En zelfs na de 'z' staan we voor je klaar!

ArgiHeat-RVS-bewerkt
3 stappen plan

Zet 3 korte stappen en geniet lang van energiebesparing

Met onze duizenden opdrachten aan ervaring helpen we je graag bij iedere stap van je verduurzamingsreis.

Preheader

Bekijk onze boerderijboilers

Aan de slag

Samen kijken naar jou verduurzamingsmogelijkheden

In het complexe verduurzamingslandschap, wil je geen foute keuzes maken. Onze ervaren duurzaamheidsspecialisten, helpen je graag met een berekening. 

Image ALT Tag