Skip to main content
Laadpalen Apeldoorn

Een laadpaal thuis bespaart je veel tijd en geld.

Een laadpaal thuis is ideaal voor het opladen van je elektrische auto. Thuis opladen is niet alleen goedkoper dan een openbaar oplaadpunt, maar biedt je ook de zekerheid van een eigen plek.

Wees onafhankelijk

Wat zonder eigen laadpaal?

Het niet hebben van een eigen laadpaal brengt meerdere nadelen met zich mee. Lees hieronder een aantal nadelen. 

Image ALT Tag

Beperkte toegang tot opladen

Zonder een laadpaal thuis ben je afhankelijk van openbare laadpunten, wat kan leiden tot beperkte beschikbaarheid en wachttijden, vooral tijdens drukke periodes.

Image ALT Tag

Hogere kosten

Het gebruik van openbare laadpunten kan duurder zijn dan thuis opladen vanwege hogere tarieven en servicekosten die worden toegevoegd aan de elektriciteitskosten.

Image ALT Tag

Onhandig met plannen

Zonder een laadpaal thuis moet je je oplaadsessies plannen en rekening houden met de beschikbaarheid van laadpunten, wat extra tijd en moeite kan kosten. Dit kan vooral lastig zijn tijdens lange ritten of in noodgevallen.

De oplossing is nabij

Ervaar het gemak van thuis opladen

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Dat betekent helaas ook dat openbare oplaadpunten steeds vaker bezet zijn. Met een eigen laadpaal voorkom je een hoop ergenis en kan je goedkoper laden.

Gratis advies op locatie

✅ Bijna geen wachttijden

Met een laadpaal thuis verklein je de wachttijden aanzienlijk omdat je de auto 's morgens met een volle accu start

✅ Bespaar geld

Thuis opladen is altijd voordeliger dan onderweg opladen. Een laadpaal i.c.m. zonnepanelen kunnen deze kosten nog meer drukken

✅ Maatwerk

Je kunt je eigen laadpaal aanpassen aan jouw specifieke behoeften en situatie, bijvoorbeeld door te kiezen voor extra functies zoals slimme laadopties of zonne-energie integratie

Welke laadpaal heb ik nodig?

Laadpalen zijn er in allerlei soorten. Het is daarom belangrijk om die paal te vinden die perfect past bij de laadsnelheid van je elektrische auto. Wij adviseren om daarbij ook rekening te houden met je volgende auto. De laadsnelheid van elektrische auto’s neemt immers toe, waardoor je met een snellere laadpaal alvast berekend bent op de toekomst. Bovendien blijven de mogelijkheden zich ontwikkelen. Wil je bijvoorbeeld ook bidirectioneel kunnen laden? Of zoek je een EV-lader die je naadloos kunt integreren met het SolarEdge Home-systeem? Kortom: er zijn legio mogelijkheden. Onze specialisten denken graag met je mee over de oplossing die het mooist aansluit op jouw situatie en wensen.

Welke laadpaal heb ik nodig
3-stappenplan

Zet in 3 stappen je besparing in een stroomversnelling

Met onze duizenden opdrachten aan ervaring helpen we je graag bij iedere stap van je verduurzamingsreis

Kennis is macht

Veelgestelde vragen over laadpalen

Wat is dynamic load balancing?

Is er ook een laadpaal voor zakelijke gebruikers?

Duurzame carport met geïntegreerde laadpaal - wat is dat?

Laadpalen vergelijken

Vermelde prijzen zijn inclusief bij standaard installatie 😊. Voor specifieke situaties en/of subsidies raden we je aan contact met ons op te nemen. Een adviseur zal dan vrijblijvend bij jou alles uitleggen.

Word onafhankelijk van derden

Neem contact op voor maatwerk advies

Overweeg je thuis een laadpaal te laten installeren en ben je benieuwd welke mogelijkheden het best bij je passen? Neem voor vrijblijvend advies op maat gerust contact op met de specialisten van Beter Duurzaam. Wij denken graag met je mee en kunnen je naast advies ook ontzorgen in levering, veilige installatie en onderhoud.

Image ALT Tag