Skip to main content
Over ons

Missie

"Onze gewaardeerde mensen helpen je te verduurzamen door het adviseren en installeren van bijvoorbeeld premium accu's, warmtepompen, en zonnepanelen."

Teamfoto-2023
Waarom

Wat u aan ons heeft

Beter Duurzaam is ontstaan uit de overtuiging dat we de verduurzaming van Nederlandse bedrijven en huishoudens kunnen verbeteren. Daarom streven we ernaar om de betere partner te zijn in duurzame energie-oplossingen en een significante bijdrage te leveren aan de energietransitie.

Klantgesprek-particulier
Hoe

Hoe we voor u werken

Met goed ondernemerschap voegen we waarde toe aan onze omgeving door:

  • Als gids een significante bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland door bedrijven te helpen verantwoordelijkheid te nemen voor de Sustainable Development Goals (SDG's) én een betere toekomst voor de volgende generatie #planet.
  • Hoge waarde te hechten aan onze eigen mensen en medewerkers met een arbeidsbeperking te helpen bij hun maatschappelijke integratie #people.
  • Consumenten te helpen onafhankelijk te worden van fossiele brandstoffen en hun energiekosten te verlagen #profit.
Service-Jeroen

175+ klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8

Arie

DGA

"Beter Duurzaam is ontstaan uit de overtuiging dat we de verduurzaming van Nederland kunnen verbeteren. We streven ernaar om een betere partner te zijn in duurzame energie-oplossingen en een significante bijdrage te leveren aan de energietransitie."

| Connect: in

Arie

Managers

Duurzaamheidsadviseurs

Projectleiding en -voorbereiding zakelijk

Projectleiding en -voorbereiding particulier

Team 1 Zakelijk

Team 2 Zakelijk

Team 3 Warmtepomp

Service

Back-office

Magazijn

Kom bij ons werken

Als je Nederland wil helpen verduurzamen én je thuisvoelt in een resultaatgedreven & familiair sfeer, dagen we je uit voor een vrijblijvende open sollicitatie.

Proef hier de sfeer van Beter Duurzaam