Skip to main content
Kwaliteit, veiligheid en tevredenheid

Zonnepanelen in 's Heerenberg

Ook in 's Heerenberg kiezen steeds meer mensen voor zonnepanelen van Beter Duurzaam. Wil je ook graag zonnepanelen plaatsen op je woning of bedrijfspand in 's Heerenberg? Kies dan voor de kwaliteit en het vakmanschap van Beter Duurzaam. Met ons eigen team van gecertificeerde specialisten helpen we zowel particulieren als ondernemers zorgeloos en zonder gedoe verduurzamen. We verzorgen zelfs de subsidieaanvraag voor je!

Bedrijven waar we mee hebben samengewerkt

Bekende organisaties in 's Heerenberg en omgeving zoals Stoeterij Beekermark maken al gebruik van onze zonnepanelen. Ook ver buiten 's Heerenberg breiden onze projecten zich steeds verder uit. Wilt u zich bij hen aansluiten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden, ook als het om subsidies gaat.

Zonnepanelen Beek

Stoeterij Beekermark

Aan de rand van de Montferlandse bossen in Beek ligt paardenhouderij Stoeterij Beekermark. Deze stal richt zich zowel op de springsport als op het fokken van springpaarden. Op het dak van één van de gebouwen op het complex plaatste Beter Duurzaam 124 zonnepanelen.

Stoeterij Beekermark heeft ook zonnepanelen van Beter Duurzaam
Aan de slag

Samen kijken naar jouw verduurzamingsmogelijkheden

In het complexe verduurzamingslandschap wil je geen foute keuzes maken. Onze ervaren duurzaamheidsspecialisten helpen je graag met een berekening. 

Vertegenwoordiger Jorge
Het 3 stappenplan

Ontzorgd van begin tot eind

Wil je ook zonnepanelen plaatsen op je bedrijfspand, al dan niet in combinatie met een batterij? Voor een berekening op maat en voor meer informatie nemen onze specialisten uiteraard ook graag tijd voor je. Naast deskundig advies ben je bij ons ook aan het goede adres voor installatie én nazorg. We gaan namelijk voor maximale tevredenheid. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Wil je ook besparen?

Zonnepanelen in 's-Heerenberg? Wij zijn de specialist!

Zonnepanelen in 's-Heerenberg zijn nu extra voordelig, omdat iedere particulier BTW terugkrijgt over de aanschaf van zijn zonnepanelen. Zonne-energie van uw zonnepaneel thuis is gratis en duurzaam. Of u nu in Azewijn, Beek, Braamt, Didam, Kilder, Lengel, Loerbeek, Loil, Nieuw-Dijk, Stokkum, Zeddam woont... in heel Montferland helpt Beter Duurzaam u om over te stappen naar zonnestroom, dit doen wij professioneel en volledig toegespitst op uw situatie begeleiden.

Zonnepanelen Deventer
Alles wat je nodig hebt

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Na ruim 1000 particuliere installaties hebben we de meeste vragen wel een keer beantwoordt.

Werken jullie met eigen personeel?

Hoe zit het met het voortbestaan van het salderen?

Wat is de terugverdientijd als de saldering stopt?

Moet ik betalen om stroom terug te leveren?

Welke subsidies zijn er mogelijk voor zonnepanelen?

Komt er met zonnepanelen wisselstroom de woning binnen?

Welke merken zonnepanelen adviseert en installeert Beter Duurzaam op dit moment?