Skip to main content
Zonne-energie systemen van AIKO

AIKO

AIKO Solar staat bekend als een van de grootste leveranciers van zonnecellen over de hele wereld. Maar wist je dat ze nu ook zonnepanelen maken? En niet zomaar panelen! Hun zonnepanelen, genaamd N-Type ABC-panelen, leveren de hoogste opbrengsten in vergelijking met andere panelen op de markt. Wij gebruiken alleen de glas glas zonnepanelen van AIKO Solar.

Elegant en geavanceerd

Glas glas zonnepanelen

Stel je eens voor: zonnepanelen die niet alleen super efficiënt zijn, maar ook nog eens duurzamer en sterker zijn dan de standaardpanelen. Het geheim zit 'm in die dubbele laag glas. Ze zijn robuuster en gaan langer mee dan de traditionele zonnepanelen, omdat ze bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Regen, hagel, sneeuw? Geen probleem! 

Wat maken glas glas zonnepanelen nou zo bijzonder of financieel aantrekkelijk? Lees dat verder op deze pagina.

Zonnepanelen op de markthal in Apeldoorn

Glas glas naast glas folie

Verschil mag er zijn

De glas folie panelen worden binnenkort niet meer geproduceerd. Dat komt door de doelstelling van de overheid om in 2025 PFAS te verbieden. PFAS is een schadelijke stof en zit in bijna 80% van alle zonnepanelen. 

Met de aanschaf van glas glas zonnepanelen heb je niet alleen een duurzamer alternatief, maar ook nog eens een goedkoper alternatief. Glas glas panelen zijn wat duurder in de aanschaf, maar gaan langer mee en hebben een hoger rendement. Win win. 

Wat wil jij weten over AIKO?

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je alle veel gestelde vragen over AIKO en hun zonnepanelen

Waarom zou je kiezen voor AIKO Solar?

Welke garanties biedt AIKO Solar

Hoe goed zijn AIKO panelen?

Zijn AIKO panelen glas glas?

Over AIKO

AIKO Solar is een bedrijf dat zich richt op innovatie en hoogwaardige zonne-energieproducten. Ze streven naar maximale efficiëntie en esthetische kwaliteit van zonnepanelen, wat resulteert in duurzame en kosteneffectieve energieoplossingen voor klanten. Met een sterke focus op duurzame groei en geavanceerde technologie biedt AIKO betrouwbare producten voor een koolstofvrije toekomst. Dankzij hun indrukwekkende productiecapaciteit en patentportfolio kunnen ze innovatieve en hoogwaardige zonne-energieoplossingen garanderen.

Beter Duurzaam op bezoek bij Aiko