Skip to main content
De zakelijke opslagbatterij voor duurzaam energiebeheer

Tesla Blue Planet

Bij Beter Duurzaam helpen we ondernemers zorgeloos en zonder gedoe verduurzamen, voor een lagere energierekening en een schoner milieu. Dat doen we naar volle tevredenheid en volgens strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen, met een eigen team van gedreven specialisten en een breed aanbod aan duurzame energie-oplossingen.

Onafhankelijk en zeker van de prijzen

Stress van de schommelende prijzen?

Energie niet opslaan kent meerdere nadelen. Hieronder leest u de meest voorkomende nadelen van het niet opslaan van energie.

Image ALT Tag

Afhankelijk van energieprijzen

Dan ben je afhankelijk van schommelende energieprijzen en heb je zelf geen controle over je energievoorziening.

Image ALT Tag

Meer CO2 uitstoot

Met de keuze voor de Tesla Blue Planet draagt u actief bij aan een groenere toekomst. Het benutten van opgeslagen zonne-energie vermindert de CO2-uitstoot en draagt bij aan een verminderde milieubelasting.

Image ALT Tag

Vaak geen persoonlijk advies en hulp

Bij Beter Duurzaam zijn we op de hoogte van de actuele subsidiemogelijkheden en regelingen voor zonne-energie. We kunnen je daardoor goed helpen bij het aanvragen van bijvoorbeeld subsidies en leningen, om je investering in zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken. Wij maken voor iedereen een unieke, op maat gemaakte installatieplan.

The Value Proposition

De voordelen van een opslagbatterij van Tesla Blue Planet

De opslagbatterijen van Tesla Blue Planet onderscheiden zich op een aantal gebieden van andere aanbieders.

Schedule a Call
Image ALT Tag

Kwaliteit

Tesla Blue Planet gebruikt voor haar opslagbatterijen uitsluitend onderdelen van toonaangevende en bewezen toeleveranciers. Mede daardoor zijn de batterijen weersbestendig en kan zelfs de installatie onder alle weersomstandigheden plaatsvinden.

Image ALT Tag

Veiligheid

De opslagbatterijen van Tesla Blue Planet zijn voorzien van decentrale voorzieningen die zorgen voor extra veiligheid. Bovendien beschikken alle opslagbatterijen over een brandbeveiligingssysteem.

Image ALT Tag

Rendement

Tesla Blue Planet besteedt veel aandacht aan het rendement van haar opslagbatterijen. Daarbij wordt zorgvuldig naar alle details gekeken, zoals het verbruik, de isolatie, de warmte en de koeling. Alles voor een optimaal rendement!

Image ALT Tag

Veelzijdigheid

Door de toepassing van slimme maatwerk functies en een geavanceerd besturingssysteem op basis van AI-algoritmen kun je het maximale uit je opslagbatterij halen.

Voor iedere situatie een passende oplossing

 

Tesla Blue Planet produceert vanuit haar moderne fabriek in Slowakije hoogwaardige energieopslagbatterijen voor zakelijk gebruik. De opslagbatterijen van Tesla Blue Planet zijn modulair, waardoor het merk voor iedere situatie een passende oplossing heeft. Zo’n modulair systeem biedt bovendien grote voordelen als het gaat om flexibiliteit. Je kunt je opslagsysteem in de toekomst immers eenvoudig uitbreiden met extra modules. Tesla Blue Planet levert deze modules met een ruime keuze aan capaciteiten, variërend van 60 kWh tot meer dan 1.000 kWh.

 

 

Selling 7 Opportunity: A product/service video works best here.

Handel in energie

Voor de stroom uit in 3 simpele stappen

Ga voor een stabiele energieprijs

Maak een afspraak voor meer informatie

Wil je graag meer weten over de opslagbatterijen van Tesla Blue Planet? Beter Duurzaam is officieel dealer van Tesla Blue Planet. Onze specialisten adviseren je graag over de oplossingen die het best bij jouw situatie en ambities passen. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak met onze adviseur!

Business team working together in office