Skip to main content
Loop geen geld mis

Overzicht alle subsidies voor verduurzamen

Subsidies (waaronder SDE-subsidie) zijn steeds vaker onderdeel van een business case als leverancier van zonnepanelen. Vaak kan een subsidie een investering een stuk aantrekkelijker maken. Doordat er vaak veel onwetendheid is over de diverse stimuleringsmaatregelen van de overheid laten veel bedrijven kansen onbenut.

Subsidies aanvragen samen met Beter Duurzaam
Snel en overzichtelijk

Ga snel naar

Omdat er zoveel subsidies zijn anno 2024, hebben wij hiernaast de meeste subsidies voor je op een rij gezet.

Plan een adviesgepsrek op locatie Transitional CTA
Image ALT Tag

ISDE-subsidie wijzigingen vanaf 2024

De ISDE-subsidie wijzigt per 2024 op een aantal vlakken. Onder andere vervalt de subsidie voor zonnepanelen. Lees hier verder over wat er nog meer wijzigt.

Image ALT Tag

Postcoderoos vervangen door SCE-regeling

Sinds 1 april 2021 is de postcoderoos vervangen door de SCE-regeling. Bekijk hier wat deze verandering voor jou betekent.

Image ALT Tag

Subsidie voor asbest eraf, zonnepanelen erop

Het subsidieplafond voor 2022 tot en met 2024 is € 1.136.735. Een deel hiervan is verleend in 2022. Er mag nog niet zijn begonnen met het verwijderen van het asbestdak. Lees hier alles over deze subsidie of het aanvragen daarvan.

Voorkom onnodige kosten

Laat geen subsidies liggen

Wil je ook graag van een subsidie gebruikmaken en ervan verzekerd zijn dat je geen subsidie misloopt? De specialisten van Beter Duurzaam kennen als geen ander de weg in het subsidielandschap. Daarom helpen wij je graag met de subsidieaanvraag. Desgewenst kunnen wij je de aanvraag zelfs volledig uit handen nemen! Wij adviseren je wel om hierover tijdig contact met ons op te nemen, zodat wij je aanvraag goed kunnen voorbereiden. Hoe beter we je case namelijk kunnen voorbereiden, des te groter de kans dat je subsidie in 2024 ontvangt. Neem daarom snel contact met ons op; we nemen graag de tijd voor je!

Bespaar op de investeringskosten
Bekijk hier de meest gestelde vragen over subsidies

Veelgestelde vragen over subsidies

Ontdek alles wat je moet weten over de subsidies in onze handige gids met veelgestelde vragen. Van de basisprincipes tot de meest complexe aspecten, wij beantwoorden al jouw vragen om jou te helpen begrijpen hoe je kunt profiteren van de belangrijke subsidies voor duurzame energieprojecten.

Terugleversubsidie - waarom ingesteld?

Terugleversubsidie aanvragen - hoe werkt dat?

Terugleversubsidie - overgang saldering

Terugleversubsidie - hoe werkt dat?

Wat moet ik weten over SDE++ subsidie?