Een lagere energierekening én een gezondere luchtkwaliteit in huis: ervaar de voordelen van een warmtepomp!
Ouderwetse verwarming, zoals een CV-ketel, stookt op gas. Deze ketels zijn lang niet zo slim als warmtepompen en er kleven steeds meer nadelen aan gas.
Als je nog op gas i.p.v. elektriciteit verwarmt, blijf je afhankelijk van de steeds verder stijgende gasprijzen.
Jaarlijks krijgen meer dan 70.000 kinderen astma of koolmonoxidevergiftiging door het gebruik van gas in woningen.
Door de nadelen en risico's van gas kiezen steeds meer mensen ervoor om volledig of zoveel mogelijk gasloos te wonen. Dat is goed voor je portemonnee, je gezondheid én het milieu.
Gratis aanmelden Warmtepomp informatieavondAfhankelijk van welke apparaten nog meer gas verbruiken, daalt het gasverbruik meestal 70% - 100% als je een warmtepomp koopt.
Alternatieve warmtebronnen werken op duurzaam opgewekte zonne-energie of zelfs rechtstreeks op zonlicht. Dat scheelt flink in je energiekosten.
Een groener energielabel verhoogt de waarde van je woning én maakt je woning aantrekkelijker bij verkoop.
Geen schadelijke stoffen meer in huis die astmatische klachten of zelfs koolmonoxidevergiftiging tot gevolg kunnen hebben.
Alternatieve warmtebronnen stoten minder of zelfs geen schadelijke stoffen uit. Zo laat je de wereld beter, gezonder en leefbaarder achter voor de volgende generaties.
Beter Duurzaam brengt de voordelen van gasloos wonen binnen handbereik. Wij helpen je zorgeloos verduurzamen met hoogwaardige warmtepompen en zonneboilers. Dat doen we vanuit een heldere visie op kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.
Eerde Bruining, Particulier
JC Derriks Particulier
Je woning verduurzamen is vakwerk. Bij Beter Duurzaam begrijpen we dat je daarbij niet wakker wilt liggen over belangrijke thema's als kwaliteit en veiligheid. Daarom werken we uitsluitend met bewezen producten. Ook ontzorgen wij je met een professioneel team van ervaren en gecertificeerde specialisten.
Plan een afspraak met onze adviseur wanneer het jou uitkomt
Onze adviseur geeft je deskundig advies op maat, bij jou op locatie
Onze gecertificeerde installateurs maken alles perfect voor elkaar
De belangrijkste subsidie voor warmtepompen in Nederland is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE), lees er hier meer over.
Deze subsidie is ook voor particulieren bedoeld en is beschikbaar voor de aanschaf van minimaal A++ warmtepompen (al onze warmtepompen voldoen hieraan).
Ook kun je bij het warmtefonds een lening aanvragen tegen 0% rente(Als je aan de voorwaarden voldoet) Lees meer over het warmtefonds op de website van het warmtefonds
Ja, wij werken met een toegewijd team van meer dan 30 professionals. Dit team bestaat uit deskundigen op verschillende gebieden, zoals installateurs, technici, projectmanagers en klantenservicemedewerkers. Door te werken met ons eigen personeel kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening nauwkeurig controleren en garanderen. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en regelmatig getraind in de nieuwste technologieën en methodieken. Dit stelt ons in staat om te zorgen voor een hoge klanttevredenheid en om efficiënt te reageren op de snel veranderende markt van zonne-energie. Het hebben van een vast team zorgt ook voor een sterke bedrijfscultuur en een consistent serviceniveau, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en reputatie van ons bedrijf.
De levensduur van een warmtepomp kan variëren, maar over het algemeen gaan ze langer mee dan traditionele verwarmingssystemen.
Warmtepompen hebben een gemiddelde levensduur van ongeveer 15 tot 20 jaar, hoewel dit afhankelijk is van het type warmtepomp, het gebruik en het onderhoud.
Regelmatig professioneel onderhoud helpt de levensduur van een warmtepomp te verlengen.
Het geluidsniveau van een warmtepomp is afhankelijk van het model en de installatie.
Het is belangrijk om een model te kiezen dat aan jouw geluidsnormen voldoet en een deskundige installateur te raadplegen voor advies over de beste locatie om geluidsoverlast te minimaliseren.
Als je woning slecht is geïsoleerd en je niet wilt of kunt isoleren, dan is het niet slim om een warmtepomp aan te schaffen. Je stookt namelijk met lage temperatuur.
Lees hier welke factoren nog meer bepalen of je huis geschikt is voor een warmtepomp.
Op dit moment adviseren en installeren we alleen warmtepompen van Daikin.
Op dit moment zijn wij in onderhandeling met servicepartners die onderhoud bieden. Wanneer we hier meer over weten, informeren we je hierover op de website.
Het verschil zit 'm in de temperatuur water dat de warmtepomp het verwarmingscircuit in kan sturen. Bij een laag temperatuur warmtepomp is dat 35-40°C terwijl dat bij een hoog temperatuur warmtepomp op kan lopen tot wel 90°C.
Maar wanneer kies je voor een hoog of laag temperatuur warmtepomp? Dat ligt aan het type verwarmingssysteem dat je in huis hebt. We leggen dit duidelijk uit in dit artikel. Lees deze hier.
Leer hoe een warmtepomp werkt, welke relevante types er zijn en of de voordelen voor jou relevant zijn.
Gasloos wonen kan op allerlei manieren. Benieuwd welke mogelijkheden het best passen bij jouw huidige situatie en je toekomstplannen? Onze specialist adviseert je graag - gewoon bij je thuis, zodat jij er de deur niet voor uit hoeft. Plan nu een vrijblijvende afspraak in!
Airco's zakelijk
Laadpalen zakelijk
Beter Duurzaam B.V. | Griftsemolenweg 17 | 8171 NS Vaassen | contact@beterduurzaam.nl | 055 - 20 32 146