Skip to main content
Kwaliteit, veiligheid en tevredenheid

Zonnepanelen in Deventer

Ook in Deventer kiezen steeds meer mensen voor zonnepanelen van Beter Duurzaam. Onze zonnepanelen liggen bijvoorbeeld ook op het dak van de Intratuin. Wil je ook graag zonnepanelen plaatsen op je woning of bedrijfspand in Deventer? Kies dan voor de kwaliteit en het vakmanschap van Beter Duurzaam. Met ons eigen team van gecertificeerde specialisten helpen we zowel particulieren als ondernemers zorgeloos en zonder gedoe verduurzamen. We verzorgen zelfs de subsidieaanvraag voor je!

Bedrijven waar we mee hebben samengewerkt

Bekende organisaties in Deventer en omstreken als TOMRA, maken al gebruik van onze zonnepanelen. Ook ver buiten Deventer breiden onze projecten zich steeds verder uit. Wilt u zich bij hen aansluiten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden, ook als het om subsidies gaat.

Zonnepanelen Deventer

GEA Farm Technologies

Zelf heeft GEA Farm Technologies ook een duidelijke visie op duurzaamheid: op het dak van het kantoor in Deventer plaatste Beter Duurzaam bijna 100 Tiger Neo-zonnepanelen van Jinko Solar. Daarmee bespaart GEA Farm Technologies niet alleen flink op hun energiekosten, maar draagt het ook bij aan een duurzaam milieu.

GEA Farm tech
The 3 Step Plan

Ontzorgd van begin tot eind

Wil je ook zonnepanelen plaatsen op je woning of bedrijfspand in Deventer, al dan niet in combinatie met een thuisbatterij? Met onze handige dakscan kun je alvast berekenen wat zonnepanelen je ongeveer op kunnen leveren. Voor een berekening op maat en voor meer informatie nemen onze specialisten uiteraard ook graag tijd voor je. Naast deskundig advies ben je bij ons ook aan het goede adres voor installatie én nazorg. We gaan namelijk voor maximale tevredenheid. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Wil je ook besparen?

Zonnepanelen voor woningen en bedrijfspanden in Deventer

Je woning of bedrijfspand verduurzamen heeft allerlei voordelen. Allereerst bespaar je bijvoorbeeld aanzienlijk op je energiekosten. Daarnaast laat je de wereld gezond en leefbaar achter voor de volgende generaties. Zonnepanelen zijn één van de meest toegankelijke manieren om je woning, carport of bedrijfspand in Deventer te verduurzamen, zeker in combinatie met een thuisbatterij. Je dak ligt er toch al, dus waarom zou je er geen duurzame zonne-energie mee opwekken? Zowel particulieren als ondernemers zijn bij Beter Duurzaam aan een vertrouwd adres. Ontdek met onze dakscan alvast een indicatie van de mogelijkheden.

Zonnepanelen Deventer
Alles wat je nodig hebt

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Na ruim 1000 particuliere installaties hebben we de meeste vragen wel een keer beantwoordt.

Werken jullie met eigen personeel?

Hoe zit het met het voortbestaan van het salderen?

Wat is de terugverdientijd als de saldering stopt?

Moet ik betalen om stroom terug te leveren?

Welke subsidies zijn er mogelijk voor zonnepanelen?

Komt er met zonnepanelen wisselstroom de woning binnen?

Welke merken zonnepanelen adviseert en installeert Beter Duurzaam op dit moment?